Informace komise mládeže – turnaje, soustředění

Dobrý den,

Covid pomalu ustupuje a je tedy možné se pomalu vracet do normálu. Vzhledem k tomu, že více jak půl roku nemohl proběhnout žádný turnaj, jsme se rozhodli ještě před prázdninami uspořádat jeden turnaj mladších žáků a jeden společný turnaj kategorie starších žáků a dorostu. Turnaje nebudou bodovací, bude se hrát jen o drobné věcné ceny. Smyslem je, aby se děti před prázdninami ještě mohly potkat a změřily své síly.

Turnaje se uskuteční v termínu 19. června 2021 (mladší žáci – Litvínov) a 20. června 2021 (starší žáci a dorost – Děčín). Propozice na turnaj mladších žáků jsou přiloženy v příloze, propozice na turnaj starších žáků a dorostu rozešlu co nejdříve.

Dále bych chtěl informovat, že o víkendu 26. – 27. června 2021 se v Havířově uskuteční mistrovství ČR družstev v kategoriích starší žáci a dorost. Protože nám Covid neumožnil uspořádat krajské přebory družstev, bude krajský svaz nominovat přímo jednotlivé oddíly. Nominace je zatím v jednání.

Tradiční soustředění mládeže Ústeckého kraje se uskuteční i letos v termínu 31. 7. – 7.8. ve sportovní hale v Žatci. Ještě jsou volná místa, případní zájemci kontaktujte ing. Nováka (propozice přikládám také v příloze).

Ladislav Starý (komise mládeže Ústeckého kraje)

Doplněno: Bohužel v této chvíli nemohu turnaje založit v registru, proto nebude
možné se na turnaje přihlásit přes registr. Chtěl bych tedy poprosit,
abyste své hráče přihlásili pořadatelům co nejdříve, aby se mohli na
turnaj připravit. Pokud nebudete přesně znát, kdo se turnajů zúčastní,
uveďte aspoň orientační počet hráčů.